| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Promotiedagen Noord-Nederland 2015

beursstand 1Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de Promotie dagen Noord Nederland.

Net als vorig jaar staan we op het plein Hoogezand, Sappemeer, Slochteren, Menterwolde (HSSM) in stand nr. 2040. Naast alle belangstellenden voorzien van informatie over RESP Showproductions en haar dienstverlening op evenementengebied , verzorgen we tevens de achtergrondmuziek en toespraken op het terras van dit plein.

We nodigen iedereen die interesse heeft in onze onderdelen Agency (boeking /progammering) Productions (evenementen organisatie) Support (productie/tour/transport ondersteuning) of Rental (podium/apparatuur) om op dinsdag of woensdag langs te komen

Een gratis kaart kunt u via deze link downloaden.

U vindt onze stand meteen na de entree, klik hier voor de exacte locatie.