| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

AKTIE AANBIEDING JAN 016

Zoals onze oude relaties nog wel zullen weten is RESP Showproductions  28 jaar geleden begonnen  als een boekings kantoor  voor Groninger bandjes.  De laatste paar jaar heeft de aandacht   voornamelijk gelegen op de afdeling  support en (podium) rental.

In 2016  gaan we toch weer iets meer aandacht besteden aan de afdeling Agency of te wel  boekingen van bandjes. Dit doen we oa door elke maand een band in de aanbieding te doen waarvan wij vinden dat deze veel belovend en/of van goede kwaliteit is.  Boekingen die gedurende die   maand binnenkomen geven we 50% korting op de boeking percentage  (= € 75 tot € 100)

Voor de maand januari 2016 hebben we het trio Have a Break  in de aanbieding

Het trio “Have a break” bestaat uit zangeres Cherryl Tuasuun, zanger/gitarist Koen Jongsma en percussionist Han Latupeirissa ze maken semi-akoestische popmuziek en Zij spelen voornamelijk in de 3 noordelijke provincies, maar ook buiten deze provincies krijgen we steeds meer optredens.

Have a break speelt nummers van o.m. Anouk, Stevie Wonder, India Arie, Gavin Degraw, Bonnie Raitt, John Mayer, Adèle, Maroon 5, Michael Jackson en Amy Winehouse.

Door het semi-akoestische karakter is de muziek niet hard, waardoor het trio erg geschikt is als achtergrondmuziek. Naast rustige achtergrondmuziek speelt Have a break ook veel swingende nummers, waar uitstekend op gedanst kan worden. De combi van achtergrondmuziek en dansbare muziek maakt het trio erg geschikt voor gelegenheden als borrels, etentjes en recepties waar behoefte is om rustig met elkaar te praten onder het genot van livemuziek en waar na verloop van tijd de behoefte ontstaat om te dansen. Het trio wordt dan ook veel gevraagd voor dit soort gelegenheden. We treden regelmatig op in cafés, op bedrijfsfeestjes en festivals maar ook in Theater De Nieuwe Kolk te Assen in de pauzes van theatervoorstellingen.

Neem  vrijblijvend contact met ons op voor vrije data  of  links  op you tube.

U kunt ons  het best bereiken  via het contact formulier  op deze site