| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

aanbieding voor de maand Mei

foto life 1Iets later dan normaal maar toch ook deze maand een aanbieding

DAKKERAF

De naam zegt eigenlijk al genoeg
Van Nederpop naar Rock, hits van nu en nog veel meer, bij Dakkeraf gaat altijd het dak er af! Drie mannen op het podium, drie instrumenten en drie stemmen; genoeg voor een dijk van een geluid. Vanaf de eerste minuut is het feest, de beuk erin en gaan!!

Dakkeraf werkt “aanstekelijk” wordt vaak gezegd, dus iedereen doet mee met de bekende nummers die op zijn Dakkerafs worden gebracht. Vol energie, humor en samen met het publiek wordt elke show van Dakkeraf dan ook een knaller om niet snel te vergeten.

Dakkeraf is tevens bekend van verschillende top 100 noteringen met eigen nummers en vele radio en tv optredens, o.a. bij “Life 4 You” en “Hart voor Muziek” op tv en de “Gielmobiel” op 3Fm.

Boekingen of opties geplaatst in de maand Mei leveren u een aantrekkelijke korting op