| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

aanbieding Juni en Juli is UnXpctd

UnXpctd_KatwijkIvm  de komende vakanties  duren de aanbieding 2 maand ipv 1  Voor de maand Juni en Juli is het een top 40 band die net even anders is

Ze spelen  covers  die je wel kent maar niet verwacht UnXpctd is een topband uit de regio Utrecht die uw bedrijfsfeest, bruiloft, festival of ander evenement tot een groot succes maakt. Dance medleys, R&B, Soul, Funk en Acid Jazz covers worden in een vlot tempo afgewisseld waardoor de dansvloer altijd vol is.

UnXpctd bestaat uit een enthousiaste groep van ervaren muzikanten die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben in de Nederlandse muziek scene.  Strakke beats, loepzuivere driestemmige zang en een blazerssectie zorgen voor de perfecte sound op elke locatie.

Zoek je een cover band  die  wat anders speelt dan de  meeste andere coverbands…………Dan zoek je UnXpctd

Boekingen en opties  geplaatst in de maanden juni of juli leveren u een korting op