| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Promotiedagen Noord Nederland 2016

beurs 2016Net zo als de afgelopen jaren staan we ook dit jaar weer met een bescheiden stand op het Plein Midden Groningen, alwaar wij tevens het geluid verzorgen. Naast deze technische ondersteuning van de gemeentes Slochteren, Hoogezand/Sappemeer en Menterwolde hebben we een tweetal interessante aanbiedingen voor onze (potentiële) klanten  tijdens deze beurs.

Party Pack Personeelsfeesten

Cultuur en evenementen leveren een belangrijke bijdrage aan de werksfeer binnen uw bedrijf.   Daarom heeft RESP een concept ontwikkeld die mogelijk moet maken om een feest  of evenement neer te zetten zonder dat het u al te veel tijd en kopzorgen kost. Onder de naam Party Pack biedt RESP Showproductions een totaalconcept waarin alles is geregeld.  Bezoek onze stand  en kijk wat we u te bieden hebben. Er liggen sowieso een drietal uitgewerkt voorstellen voor u klaar.

Uitbreiding RESP Support

Tijdens de beurs maken we een uitbreiding bekend van ons Support pakket  Deze nieuwe dienstverlening kan heel interessant zijn voor AVR  en Catering bedrijven, maar ook voor muzikanten en andere mensen die wel eens waardevolle spullen/apparatuur  moeten vervoeren.  Bezoek onze stand voor meer info of hou onze website/Facebook pagina  goed in de gaten op die dagen

 

De Promotiedagen Noord Nederland worden gehouden op Di 8 en Woe 9 nov van 12 tot 22 uur en vind plaats in Martini Plaza te Groningen

Via deze link  kunt u uw kaart downloaden

 

http://www.promotiedagen.nl/relatiekaart/5085/Resp_Showproduction