| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |
- Top 40 -


UnXpctd

UnXpctd_KatwijkUnXpctd is een topband uit de regio Utrecht die uw bedrijfsfeest, bruiloft, festival of ander evenement tot een groot succes maakt. Dance medleys, R&B, Soul, Funk en Acid Jazz covers worden in een vlot tempo afgewisseld waardoor de dansvloer altijd vol is.

UnXpctd bestaat uit een enthousiaste groep van ervaren muzikanten die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben in de Nederlandse muziek scene.  Strakke beats, loepzuivere driestemmige zang en een blazerssectie zorgen voor de perfecte sound op elke locatie.

zoekt u iets anders maar toch herkenbaar  Dan zoekt u UnXpctdLongstreet

Longstreet is een nieuwe stijlvolle coverband bestaande uit zeer ervaren muzikanten die al sinds jaren hun sporen hebben verdiend in het Groningse covercircuit. Bands als Fiasco, Zonder Henk en Karakter komen voor in het muzikale verleden van de muzikanten. Lees verder…Sister Feelgood met band

sister feelgood 2Sister Feelgood bestaat uit drie enthousiaste zangeressen en vier zeer ervaren muzikanten. Na jaren in allerlei regionale en nationale bandjes te hebben gespeeld, hebben de leden onlangs hun ervaring en energie in dit project gestoken. Alle leden hebben een sterke voorliefde voor de muziek uit de jaren ’70 en ’80.  Het is dan ook geen wonder dat hun repertoire voornamelijk bestaat uit Dance Classics, Seventies & Eighties. Maar ook hedendaagse Soul en Disco nummers worden niet geschuwd.

Lees verder…PuurNL

De nederpopcoverband van Noord-Nederland.

Zin in een avondje onvervalste nederpophits van toen en nu?  PuurNL biedt een avond muzikaal genot met nummers die iedereen kan meezingen.  Muziek van de beste nederpop bands van ons land, zoals De Dijk, Bløf, Het Goede Doel, The Scene en vele anderen.

PuurNL bestaat uit 5 ervaren muzikanten die na in diverse (cover)bands gespeeld te hebben, besloten hebben om het eens anders te doen dan alle andere bands. Lees verder…Yesz!

Yesz! is een allroundband met een breed repertoire variërend van achtergrondmuziek (zeer geschikt voor receptie, diner of bij binnenkomst van de gasten) tot stevige dans en feestmuziek (pop en rock). Hiermee is Yesz! op vele terreinen inzetbaar zoals feesten, recepties, bruiloften, festivals, kroegen, podia etc.

Lees verder…The Full Minties

Eén akoestische gitaar, één piano, driestemmige zang, een vrolijk en authentiek geluid, een uitbundige show, een bovenmatige passie voor “The Great King of Rock and Roll” Mr. Elvis Aaron Presley en bovenal bijzondere kleding in de huiskleur mintgroen; dat is: “The Full Minties”.

Lees verder…Dakkeraf


Van Nederpop naar Rock, hits van nu en nog veel meer, bij Dakkeraf gaat altijd het dak er af! Drie mannen op het podium, drie instrumenten en drie stemmen; genoeg voor een dijk van een geluid. Vanaf de eerste minuut is het feest, de beuk erin en gaan!!

 

Dakkeraf werkt Lees verder…Cesarea

De band CESAREA is opgericht in 1986 t.b.v. een Moluks nieuwjaarsfeest in de Wijert te Groningen. Er volgen meer optredens en begin jaren negentig was de funky discoformatie een graag geziene gast bij discotheken en studentenfeesten. Door wisselingen en huiselijke verplichtingen werd het eind jaren negentig rustig rondom CESAREA. De vele danceclassic party’s van de laatste tijd hebben er toe geleid dat CESAREA ontwaakt is.

Lees verder…2Gift

2Gift is een coverband bestaande uit ervaren muzikanten die een hoog muzikaal niveau na streven. Het repertoire is met zorg uitgekozen om zodoende 2Gift voor iedereen toegankelijk te maken. Hierdoor is de band bijzonder goed geschikt voor ieder evenement, feest of bruiloft.

Lees verder…