| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Yesz!

Yesz! is een allroundband met een breed repertoire variërend van achtergrondmuziek (zeer geschikt voor receptie, diner of bij binnenkomst van de gasten) tot stevige dans en feestmuziek (pop en rock). Hiermee is Yesz! op vele terreinen inzetbaar zoals feesten, recepties, bruiloften, festivals, kroegen, podia etc.

De band bestaat uit zes goed op elkaar ingespeelde muzikanten (zie ook bezetting) welke gevestigd zijn in en om Groningen. Yesz! treedt op in heel Nederland en daarbuiten. Yesz! heeft in de 11 jaar dat zij bestaat een zeer goede reputatie opgebouwd en is in staat gebleken om elk feest naar een swingend hoogtepunt te brengen. De band past zich zonder moeite aan, aan de sfeer van het moment.

Yesz! beschikt over een professionele licht- en geluidsinstallatie, hiermee kan het geluidsvolume worden afgestemd op uw wensen.