| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Los Cascos

los Cascos 3Los Cascos is een Latin-Pop band opgericht door de uit Colombia afkomstige zanger-gitarist Oscar Molina. Hij ontmoete gitarist Bert “Foef” Meis en bassist Erik Drent via zijn vrouw

 Willemijn van Selling (zangeres) die samen met hun in coverband O.D.  speelt. Na enige tijd is de band uitgebreid met ten eerste toetsenwonder Dani Brands en later de eveneens uit Colombia afkomstige muzikale duizendpoot Juan Pablo Sanchez op drums.

Met deze zes mensen is de basis gelegd voor de Latin-Popband Los Cascos die een mix van covers en eigen nummers spelen en daarbij hun best doen om juist Salsa te mijden en het publiek kennis te laten maken met de rest van de ritmes die Latin uitmaken zoals Cumbia en de verschillende Rumba stijlen. 

Het belooft in elk geval een swingend feest te worden.

Op je barkruk blijven zitten is geen optie.