| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Robert Blake

Robert Blake (28 september 1964) kreeg op zijn achtste verjaardag een goocheldoos cadeau. Een geschenk dat zijn leven voorgoed deed veranderen. Eenmaal volledig in de ban van het goochelen wilde hij meer. Als twaalfjarige verdiende hij zijn eerste gage, waarvoor hij, hoe kan het ook anders, nieuwe goochelspullen kocht.

Na zijn schooltijd richtte hij zich volledig op het vak van magic entertainer. Door de vele optredens in en tijdens pretparken, straatfestivals, kinderhows, diners, bedrijfsfeesten en met adviezen van o.a. de oud-wereldkampioenen Tonny van Dommelen en Richard Ross ontwikkelde Robert Blake zich tot een allround professional in de magische kunst.

Vernieuwing en originaliteit zijn sleutelbegrippen als we spreken over zijn eigentijdse aanpak en omgang met zijn publiek. Robert Blake’s stijl kenmerkt zich door de combinatie van stand-up comedy, spectaculaire magie en interactie met het publiek. Hierdoor zal Robert Blake zijn publiek blijven verrassen.

In 1992 begon zijn carrière als goochelaar / infotainer op beurzen serieuze vormen aan te nemen. Hij ontwikkelde door hard werken zijn eigen unieke stijl om bedrijven te promoten op beurzen. Dit mondde uit in zijn Trade Show Magic.

Robert Blake zit al sinds zijn jeugd in het vak en heeft een indrukwekkende staat van dienst. Zo heeft hij bijvoorbeeld, naast alle optredens in eigen land, opgetreden in de voormalige DDR, Engeland, het Caraïbisch gebied, Oostenrijk, België, Polen, Duitsland, Amerika en Nieuw Zeeland.

Van zijn diensten werd naar volle tevredenheid gebruik gemaakt door onder andere de volgende bedrijven: Opel, Hewlett Packard, P.T.T., Holland Casino, Doe Een Wens Stichting, De Zonnebloem, N.A.M., Philips, Ravo, Toyota, Amyyon en Akzo Nobel.

Ook was Robert Blake een aantal keren op televisie te bewonderen in onder meer de programma’s: B.O.O.S. (Veronica), Nieuwe Oogst (AVRO), Showtime (RTL4, 2x), De Vereniging (VARA), TvNoord, en de reclamespot “Je bent een rund als je met vuurwerk stunt” van Stichting Sire.