| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

PROGRAMMA KONINGSNACHT EN DAG POELEPLEIN

arnoudIn de nacht is het  als vanouds weer swingen geblazen  DJ Arnoud  zal het plein veranderen in een stampende club waar alle stijlen en hits voorbij komen  Stil staan  zal geen optie zijn  Al jaren behoord de nacht met DJ Arnoud als een van de hoogte punten van de koningsnacht/dag viering in Groningen

Kom op tijd wand vol=vol cq dan gaan de hekken dicht  Aanvang is om 21 uur

Op de dag beginnen we om 12 uur met de DJ s van de Skopje Drive in Show  Deze oud DJ van Skopje Harkstede zullen de bekende hits van de jaren 70,80 en 90 laten horen  haal je herinneringen op met een cappuccino  of waag je eerste dansje van die dag met een biertje  het kan allemaal

Rond 15 uur zullen de muzikanten van de top 40/100 band Da Vinci  hun kunnen live aan het publiek tonen   De  4 enthousiaste mannen en een swingende zangeres, die alle jaren podiumervaring op één hoop hebben gegooid, zullen u het evenement vol muzikale hoogtepunten laten beleven. U zult zich geen moment vervelen… Een prettig repertoire, 5- stemmige zang en wisseling van instrumenten laten het podium tot leven komen! Rock, pop, disco, dance classics, latin, Nederlandstalige meebrullers, Happy Hardcore, Trance en een akoestische set, Da Vinci heeft ze allemaal paraat en het komt allemaal voorbij

En als of dat nog niet genoeg is  zal  het feest van 2 dagen afgesloten worden door DJ Roy vanaf 19 to 22 uur  Aantal jaren geleden was DJ Roy een graag geziene DJ in het club circuit  In 2019 was hij ook al te gast op ons podium en zette toen het plein op zijn kop   Tijdens de coronatijd  ging hij andere dingen doen en nu draait hij sporadisch op evenementen een van deze evenementen is het Poeleplein   we verwachten het feest te eindigen zoals  we zijn begonnen  Een grote swingende massa.

Het programma wordt jullie aangeboden door de omliggende horeca zaken met ondersteuning van Heineken

 
clasic DJ meubel 2