| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Special Stages

Onder de noemer special stage worden een aantal specifieke stages genoemd welke met name gebruikt worden bij festivals.

ROLLING RISER
Door bijvoorbeeld een drumstel op een rollend podium te plaatsen is het mogelijk om snelle bandwisselingen te houden.
Een standaard rolling riser is 2 x 2 m en ca. 30 cm hoog. Je hebt er minimaal twee nodig bij een festival.
Ook kunnen wij rolling risers leveren van 2 x 1 m voor gitaarversterkers, e.d..

DJ TABLE                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Dit is een stage deck van 1 x 2 meter met verstelbare poten. Deze poten zijn verstelbaar tussen 0,90 m en 1,40 m.  Hierdoor kan de table aangepast worden aan de ideale werkhoogte van de DJ.