| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Kleine P.A.

Deze set-up is geschikt voor zalen en feesten van ca. 500 personen. Hiermee kan een band volledig uitversterkt worden, zodat alle instrumenten e.d. goed te horen zijn.  Ook het volume is toereikend zodat de band goed overkomt op het publiek.

De set-up bestaat uit een 24 kanaals zaaltafel, effectenrack, multikabel, en max. 6 floors in 4 groepen monitor vanaf zaaltafel. Het microfoonpakket wordt aan de band aangepast. Tevens komt er 1 geluidtechnicus mee voor het afstellen en bedienen van het geluid.

Tegen meerprijs kan de monitor set-up uitgebreid worden met een monitortafel en technicus en meerdere groepen monitor.

RESP Showproductions werkt samen met meerdere ervaren geluidverhuurders. Al deze bedrijven werken met gerenommeerde merken en ervaren crews. Hierdoor kan er altijd een geschikte set-up gevonden worden voor jouw band of feest.