| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

PuurNL

De nederpopcoverband van Noord-Nederland.

Zin in een avondje onvervalste nederpophits van toen en nu?  PuurNL biedt een avond muzikaal genot met nummers die iedereen kan meezingen.  Muziek van de beste nederpop bands van ons land, zoals De Dijk, Bløf, Het Goede Doel, The Scene en vele anderen.

PuurNL bestaat uit 5 ervaren muzikanten die na in diverse (cover)bands gespeeld te hebben, besloten hebben om het eens anders te doen dan alle andere bands. Uitsluitend muziek van Nederlandse bodem in de Nederlandse taal.  Dat betekent een feest met enthousiaste muzikanten en herkenbare nummers met een hoog meezinggehalte. De nadruk ligt op de echte popnummers maar een incidentele smartlap wordt ook niet geschuwd.

PuurNL zorgt voor een spetterend feest en de garantie dat je de eerste dagen de nederpophits niet meer uit je hoofd krijgt.

PuurNL

voor als je

Puur Nederlandse muziek wilt