| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

RESP Showproductions

Sinds 1987 zijn wij RESP Showproductions al beroepsmatig bezig met feestvieren. Als boekingsbureau voor bands,drive in disco’s, acts en artiesten hebben we menig feest in Noord Nederland voorzien van de muzikale invulling. Ook houden we ons al ruim tien jaar bezig met tour management van bekende top 40 bands uit Noord Nederland. Tenslotte doen we al jaren lang de organisatie en productie van evenementen. Al deze ervaring en nauwe samenwerking met toelevering bedrijven zorgen er voor dat wij elk evenement of feest op een professionele mannier kunnen organiseren of begeleiden.

De activiteiten van RESP zijn in vier onderdelen ondergebracht:

Agency

Dit onderdeel houd zich bezig met boekingen van bands, DJ’s, Acts en artiesten.  Dit kan zijn voor een eenmalig feest, Jaarlijks evenement of een gehele jaar programmering voor een disco of activiteiten centrum. Alle artiesten worden uiteraard op uitkoopbasis aangeboden.

Producties

Het organiseren van een groter evenement, feest of een buiten podium tijdens de feestweek of braderie kost vaak veel tijd en vereist steeds meer specifieke kennis. RESP heeft hierin al jaren lange ervaring en weet precies wat artiesten en overheden van u verlangen. Ook kunnen wij de benodigde mensen leveren zoals technicus, stagemanagers of BHVers. Daarnaast kunnen we eveneens de vergunningen etc voor u aanvragen of uw aanvraag ondersteunen.  Hierdoor houd u als horeca ondernemer tijd over om met uw eigen business bezig te zijn.

Support

Onze support onderdeel levert ondersteuning aan hen die een evenement organiseren. Maar ook aan bands, geluid, licht en AV bedrijven
De belangrijkste dienst die we leveren is RESP Crew Rent. Dit is een vaste poel van ervaren roadies en technicus die afzonderlijk of als team ingehuurd kunnen worden. Ook op logistiek gedeelte kunnen wij u van dienst zijn.

Rental

Rental is de verhuurafdeling voor geluid, licht en DJ apparatuur. Daarnaast hebben we een buiten podium van 7,5 x 5 en binnenpodia in de verhuur Ook speciale podia zoals een rolling risser kunnen we leveren .

Heeft u interesse in een van onze diensten neem dan vrijblijvend contact op. We zijn u graag van dienst immers

FEESTEN IS ONS BEROEP!

Inschrijf nummers

Kamer van Koophandel   55403115

Omzet belasting (BTW)   NL001532202B66

Loonbelasting                 121454605.L01

IPV                                 2012/113127