| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Support

RESP Support is de afdeling die bands, geluids-/licht-/AV-bedrijven en entertainment-organisaties ondersteunt. Onder deze afdeling vallen een aantal verschillende werkzaamheden:

Tourmanagement

Een band of roadshow die dit gedeelte aan RESP uitbesteed kan rekenen op intensief begeleiding en planning van hun tour. Wij zullen vooraf de locatie telefonisch checken op zaken als bereikbaarheid, laad/los situatie, stroom faciliteiten etc. Daarna wordt er een gedetailleerde  tijd en personeels planning gemaakt. Indien mogelijk kunnen wij tevens zorgdragen voor passende transport middelen. Eveneens is het mogelijk om tijdens de tour een tourmanager van ons mee te laten reizen die de gehele coördinatie tijdens de tour op zich neemt. Na afloop kan er feedback contact met de opdrachtgever en/of leveranciers zijn m.b.t. verloop van het optreden en evt onderhoud  van materiaal

Crew-rent

Onder deze noemer is het mogelijk om crew leden voor een eigen productie in te huren. Het kan hierbij gaan om ervaren roadies / stagehands  maar ook om meer specifieke krachten zoals  geluid/licht of AV technicus, stage managers, chauffeur CE, heftruck chauffeur, BHV/EHBO, etc.
Deze crews zijn inzetbaar bij grote evenementen voor een of meerdere dagen  maar ook voor kleinere producties of horecazaken die even een uurtje moeten aanpoten.

Logistiek

Ook op het gebied van logistiek kan RESP een waardevolle bijdrage leveren. Binnen RESP is er een ruime ervaring in de mogelijkheden van transport middelen en logistieke ketens. Of het nu gaat om een band busje of een trailer RESP kan u precies de mogelijkheden uitleggen en het materiaal leveren. Naast het verzorgen van transport met eigen materieel levert RESP ook vaak chauffeurs aan geluid,licht en AV bedrijven.

Mocht u interesse hebben in onze dienstverlening neem dan contact met ons op. Wij komen graag eens vrijblijvend langs om nader kennis te maken en de mogelijkheden tot een samenwerking te bespreken

Foto’s