| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |
- Variété -


Joy erothic dance and striptease

LIZ14Zij is blond, slank, lenig, energiek en is jaren actief geweest als Latindanseres in Nederland en Azië.

En nu…. Onthult zij op een delicieuze wijze een aantal van haar geheimen. In een stijlvolle striptease act zal zij uw hart sneller doen kloppen. Door haar Latindance-inslag, geeft zij een show die zowel sensueel als energiek is.

Een standaard show wordt uitgevoerd op hedendaagse popmuziek, duurt ca 4 minuten en is in bijna elke gelegenheid uitvoerbaar.  Langere of meerdere uitvoering etc zijn bespreekbaar.  De bekoorlijke Joy  is eveneens te boeken als erotische danseres voor discotheken en party’s.  Hierbij danst zij 3 x 15 minuten in een tijdsbestek van 2 uur.

Hierbij kan de kleding eventueel uitdagend zijn maar is er geen sprake van striptease

Tegen een meerprijs kan de laatste dans ook een striptease zijn  Een striptease is altijd tot aan de slip

 

 Familie Koldereski

Graag stel ik u de familie Koldereski voor.

Deze Russische circusfamilie probeert sinds geruime tijd hun brood op de vrije westerse markt te verdienen. Ooit waren zij een onderdeel van een groot Russische circus, maar vader Koldereski zag het faillissement van Rusland aankomen en koos voor de vrije markt.

Via de Balkan, Italië en de Alpen kwamen zij uiteindelijk in het tolerante Nederland terecht. Hier proberen zij met optredens op straat en tijdens feesten aan de kost te komen. Hun voorstelling is een aaneenschakeling van een aantal spectaculaire circusacts terwijl een gezonde dosis humor niet wordt vergeten.

Het is alleen jammer dat sommige familieperikelen niet echt binnenskamers blijven. De, o zo belangrijke, professionele uitstraling ontbreekt soms. Dit tot grote ergernis van de oude vader.

De avond kan er als volgt uitzien (als het goed is). Lees verder…