| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Familie Koldereski

Graag stel ik u de familie Koldereski voor.

Deze Russische circusfamilie probeert sinds geruime tijd hun brood op de vrije westerse markt te verdienen. Ooit waren zij een onderdeel van een groot Russische circus, maar vader Koldereski zag het faillissement van Rusland aankomen en koos voor de vrije markt.

Via de Balkan, Italië en de Alpen kwamen zij uiteindelijk in het tolerante Nederland terecht. Hier proberen zij met optredens op straat en tijdens feesten aan de kost te komen. Hun voorstelling is een aaneenschakeling van een aantal spectaculaire circusacts terwijl een gezonde dosis humor niet wordt vergeten.

Het is alleen jammer dat sommige familieperikelen niet echt binnenskamers blijven. De, o zo belangrijke, professionele uitstraling ontbreekt soms. Dit tot grote ergernis van de oude vader.

De avond kan er als volgt uitzien (als het goed is).Terwijl de gasten genieten van een drankje en een hapje zal de  spreekstalmeester u welkom heten en het programma begint. Hoe dit programma er uit gaat zien is afhankelijk van uw wensen en budget. Familie Koldereski is in werkelijkheid opgebouwd uit een groot aantal artiesten en acteurs uit Groningen. Elke artiest, act of acteur heeft zijn eigen programmaonderdeel. Daarnaast spelen zij tussen de voorstellingen door hun familierol. Door deze opzet zijn er vele variaties mogelijk wat betreft inhoud, tijdsduur en prijs.

De Familie bestaat o.a. uit:

Zoon Sergei                                   Goochelact

Nicht Katja en neef Igor          Acrobatiek en vuuract

Dochter Jura                               Trapeze of diabolo

Dave Moore                                  Jongleeract

Vader Koldereski                       Spreekstalmeester

In de pauzes kunnen u en uw gasten rustig bijpraten. Nou ja, rustig……. In werkelijkheid zullen in deze pauzes allerlei intriges uitgespeeld worden (anima­tietheater). Sergei licht uw gasten op met goocheltrucs,  Jura lonkt naar rijke mannen, vader en moeder (allebei licht dementerend) ontsnappen uit de woonwa­gen, etc., etc.