| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Longstreet

Longstreet is een nieuwe stijlvolle coverband bestaande uit zeer ervaren muzikanten die al sinds jaren hun sporen hebben verdiend in het Groningse covercircuit. Bands als Fiasco, Zonder Henk en Karakter komen voor in het muzikale verleden van de muzikanten.

Longstreet zelf bestaat uit zang, gitaar, bas, keyboard en drums. Bijzonder aan deze band zijn zeker de meerstemmige koortjes. Het repertoire wordt gevormd door bekende en herkenbare covers. De band is zeer goed inzetbaar als achtergrondband en transformeert zichzelf net zo makkelijk tot spetterende act. Door deze combinatie is een geleidelijke opbouw mogelijk van receptie tot party met één en dezelfde band.

Neem de kortste weg naar feest:

neem Longstreet!

De zangeres, gitarist en percussionist van Longstreet vormen daarnaast samen het Koen Jongsma trio (zie bands – allround/easy). De gitarist/zanger Koen Jongsma speelt ook solo (zie artiesten – zangers).