| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Have a Break

Wij zijn trio “Have a break” en bestaan uit zangeres Cherryl Tuasuun, zanger/gitarist Koen Jongsma en percussionist Han Latupeirissa en maken semi-akoestische popmuziek en zouden heel graag bij jullie een keer willen optreden. We spelen voornamelijk in de 3 noordelijke provincies, maar ook buiten deze provincies krijgen we steeds meer optredens.

We spelen nummers van o.m. Anouk, Stevie Wonder, India Arie, Gavin Degraw, Bonnie Raitt, John Mayer, Adèle, Maroon 5, Michael Jackson en Amy Winehouse. Door het semi-akoestische karakter is de muziek niet hard, waardoor het trio erg geschikt is als achtergrondmuziek. Naast rustige achtergrondmuziek speelt Have a break ook veel swingende nummers, waar uitstekend op gedanst kan worden. De combi van achtergrondmuziek en dansbare muziek maakt het trio erg geschikt voor gelegenheden als borrels, etentjes en recepties waar behoefte is om rustig met elkaar te praten onder het genot van livemuziek en waar na verloop van tijd de behoefte ontstaat om te dansen. Het trio wordt dan ook veel gevraagd voor dit soort gelegenheden. We treden regelmatig op in cafés, op bedrijfsfeestjes en festivals maar ook in Theater De Nieuwe Kolk te Assen in de pauzes van theatervoorstellingen.