| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Nieuwe show Robert Blake

Bij de meesten van jullie is het wel bekend dat RESP al jaren boekingen verzorgt voor lokale coverbands. Minder bekend is het waarschijnlijk dat RESP eveneens samenwerkt met een aantal acts en variété artiesten zoals Grimaldi (animatietheater), Clinch (acrobatiek en vuur show) en Robert Black (Magic entertainment met stand-up comedy).

Deze laatste heeft onlangs een nieuw programma ontwikkeld, genaamd “De Mr. Memory Show”. Deze show staat in het teken van geheugenkunst: het ONTHOUDEN van

informatie zoals telefoonnummers – serienummers – verjaardagen – speelkaarten etc. Dit alles wordt interactief met humor ondersteund. Als entertainer zal hij uw publiek vermaken en vooral interactief doen verbazen en verrassen met het onthouden en reproduceren van o.a. Een compleet spel kaarten!!!!!.

Met behulp van 4 toeschouwers worden de kaarten op spectaculaire wijze teruggevraagd.

Voor  meer informatie kun je contact opnemen via ons mail adres