| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Cesarea

De band CESAREA is opgericht in 1986 t.b.v. een Moluks nieuwjaarsfeest in de Wijert te Groningen. Er volgen meer optredens en begin jaren negentig was de funky discoformatie een graag geziene gast bij discotheken en studentenfeesten. Door wisselingen en huiselijke verplichtingen werd het eind jaren negentig rustig rondom CESAREA. De vele danceclassic party’s van de laatste tijd hebben er toe geleid dat CESAREA ontwaakt is.

CESAREA is wat ze was: een swingende funky- disco- soulband die zich met name laat inspireren door de American funk stroming. Op de repertoirelijst prijken naast twee eigen nummers vele ‘betere’ Disco covers.┬áDeze voor een deel Molukse formatie staat absoluut garant voor een stampende en dampende party.

Let’s funk tonight with CESAREA!