| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Three Of A Kind

Three of a Kind verzorgt een veelzijdig muzikaal programma met hoogtepunten uit de muziek-historie. Stijlen als pop, country, rock ‘n roll, latin, reggae en soul passeren de revue. Fijnzinnige luistermuziek wordt afgewisseld met een dansbaar, swingend repetoire. Het geluid van Three of a Kind wordt vooral bepaald door zangeres Annet de Vries die met haar zuivere, heldere stemgeluid elk nummer welluidend en professioneel neerzet.

Verder bestaat de band uit keyboardwizzard Anthonie de Boer, die naast de harmonie en melodiepartijen ook het baswerk voor z’n rekening neemt. Het anker van de band is multi-instrumentalist Koos Keus die bij Three of a Kind het drumwerk voor z’n rekening neemt. Beide heren verzorgen tevens de backing vocals.

Het sterke punt van deze band is de compacte samenstelling. Desondanks weet de band een mooie, complete sound te produceren.

Three of a kind voelt zich thuis op bruiloften, bedrijfsfeesten, recepties, cafĂ©-feesten en op alle andere plekken waar een professionele band met een prima geluid op z’n plek is.