| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

De Akoestini’s

De Akoestini’s zijn twee ervaren multi-instrumentalisten die met de nodige humor en veel gevoel voor show een zeer breed repertoire brengen: Nederlandstalig, Rock’n’Roll, Skiffle, Chansons, Country, Folk, Johnny Jordaan, Ja Zuster Nee Zuster, Zeemansliederen, Musette, Klezmer, Cajun, Tex-mex en nog veel meer moois.

Het duo is op z’n plek op vele gelegenheden. Ze zijn inzetbaar als akoestisch ambulante act maar ze kunnen ook gebruik maken van een professionele geluidsinstallatie. Omdat er vaak spontaan meegezongen wordt met de liedjes bieden zij een speciale service in de vorm van “meebrulboeken”. Hierin zijn de belangrijkste Nederlandstalige classics opgenomen die zo van A tot Z en uit volle borst meegezongen kunnen worden. De Akoestini’s bieden meer dan alleen muziekplezier, ze zijn eveneens actief als poppenspelers in hun eigen mobiele poppentheater.