| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Safari Joe

Deze door de wol geverfde feestband verzorgt al 20 jaar de muziek op zeer uiteenlopende lokaties. Naast muziek brengt deze feestband ook sfeer op al uw feesten, braderie├źn, bruiloften, verjaardagen, zorgcentra, openingen, recepties, etc. Zowel akoestisch als elektrisch de vrolijke noot op uw feest!

Ga voor zeker en neem een echte feestband!

Safari Joe is zo’n band. De gedreven muzikanten kunnen het muziekmaken niet laten. Op vrijwel elk evenement in vooral Noord-Nederland heeft deze swingende formatie de afgelopen tien jaar voor het voetlicht gestaan. De lijst met optredens is schier oneindig.

De uitbundige vrolijkheid werkt aanstekelijk. De bandleden vonden niet voor niets de humpa zydeco uit, een sprankelende mix van latin, polka, zydeco en rock & roll, met daarin de centrale rol van de accordeon. Zeer ongewoon en vertederend zijn vooral hun meezingers.

Safari Joe maakt muziek voor jong en oud. Er wordt niet harder gespeeld dan nodig is. De band maakt direct contact met het publiek. Er kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Bijvoorbeeld als lopend dweilorkest of electrisch versterkt op een podium in een zaal.

Kijk, het blijft natuurlijk heimwee met een rietje, nepromantiek met een mooi pakkie an, maar……plotseling neemt de opwindende muziek u mee……U bent op Safari!

Wij zien er naar uit uw feest met onze muziek op te vrolijken.

Laat uw feest onze zorg zijn.