| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

BY BY 2018 Hallo 2019

Het einde van dit jaar nadert  en wij kijken terug  naar een goed jaar

Ook dit jaar was de support  afdeling het drukste onderdeel  Zo hebben members van crewrent diverse evenementen op gebouwd en afgebroken  en wordt er zeer regelmatig transportwerkzaamheden verricht zowel nationaal als internationaal

Ook de rental afdeling  is vol in beweging  Zo is er een nieuwe  grotere podiumkap aan het pakket toegevoegd Deze zal dit voorjaar  nog verbeterd worden waardoor de mogelijkheden van gebruik zullen toenemen

Ook het case rent programma  heeft  in 2018  iets meer aanvragen gehad  Ook in 2019  zullen we dit programma  uitbreiden  De verwachting is dat er zowel transport hulpmiddelen als case s aan het pakket toegevoegd zullen gaan worden Hierdoor wordt RESP Caserent niet alleen interessant voor bands of PA bedrijven maar ook theater groepen   Onze classic DJ booth  zal ook komend jaar weer veelvuldig gebruikt worden door de Skopje Drive in Show  waar oud DJ van Skopje Harkstede u uw jeugd  laten herbeleven

Ook de productie poot  heeft een nieuwe leuke opdracht binnen Zo zal zij ondersteunende werkzaamheden gaan verrichten aan St Skopje Harkstede  bij de organisatie van Bramufestival in Hoogezand  En uiteraard  zijn de voorbereidingen voor koningsnacht en dag op het Poeleplein al weer begonnen

Volg ons ook op onze FB pagina  voor het laatste nieuws  en neem gerust vrijblijvend contact op  als je denkt dat we ook een bijdrage kunnen  leveren aan uw evenement, tour of feest