| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

PARTY TIME OP POELEPLEIN

flyer koningsdag 19Uiteraard verzorgt ook dit jaar RESP weer de productie  van koningsnacht en dag op het Poeleplein

En het wordt weer een knal feest  In de nacht hebben we daar traditioneel getrouw DJ Arnoud staan

DJ Arnoud weet als geen andere feest DJ  hoe hij  een zaal  en in dit geval  een plein op zijn kop  moet zetten  Kom op tijd  wand zodra het plein vol  sluiten de hekken  VOL IS VOL

 

Op de dag hebben we een afwisselend programma   Om 13.30 beginnen  we  met DJ Wessel  die lekkere relaxte lounge  zal gaan draaien  Heerlijke sfeer  om met een kopje koffie en een lekker broodje  bij te komen van de vorige nacht  Maar niet te lang  wand om 15 uur barst het feest weer los  met een live optreden van de band Unite (met dank aan Heineken live)  Met de fijnste hits, de hardste beats en de beste feestnummers, verpakt in geweldige medleys, zet UNITE iedere tent op z’n kop. Je ontkomt er niet aan; je moet bewegen! En meebrullen

Direct daarna neemt Dj Roy  het over met heerlijke oude bekende dance classics  Herkenbaar voor de oudere jongere  en lekker dansbaar voor de jeugd  Rond  22 uur  zal zijn stijl overgaan in het bekende feest genre  zodat we de nacht nog een keer dunnetje overdoen.

Om 24 uur verstomt het geluid en doven we de lichten  Maar aangezien het een zaterdag avond is  kun je in de organiserende cafés rondom het plein nog fijn een paar uurtje door gaan

 

See you at kings night or day