| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

WE ZIJN WEER VOLOP IN DE RUNNING

locker 1Na alle corona ellende  zijn we sinds April weer volop in de running met evenementen

Een van de meest voorkomende activiteiten is event transport  iov Pieter Smit  uit Nieuw Vennep (oa Titanic musical) en TPZ uit Groningen (oa Kraantje Pappie)                                                      Maar we hebben uiteraard ook traditie getrouw de gehele productie van koningsdag en nacht gedaan op het Poeleplein

Ook staan er al weer diverse opties op onze podia (oa Paisonic)  en  en sitecrew opdrachten   Maar hier kan nog wel wat bij    We zullen binnenkort onze agenda eveneens bij werken zodat iedereen weer kan zien waar ze zijn   Ook op onze Facebook pagina staan regelmatig nieuwtjes

Een van die nieuwtjes is de verhuur van lockers  We hebben 3 karren met elk 20 lockers in de verhuur   Deze zijn ideaal bij een sportevenement,  backstage  voor je crew  of  voor publiek bij een evenement  Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan per mail contact met ons op