| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

GEEN KONINGSNACHT EN DAG OP POELEPLEIN

Na jaren lange traditie en ca 30 jaar geleden als eerste in Groningen “de nacht van” georganiseerd te hebben zijn we nu de eerste die er de stekker uittrekken.poelepelien 2019
Naast dat het financieel eigenlijk niet meer op te brengen is voor de horeca zaken is verschil van mening mbt crowd management en verantwoordelijkheden rondom het plein de reden om onze vergunning aanvraag in te trekken.
Tot met woensdag 27 maart is er overleg geweest met de hoop dat hier uit te komen echter blijft de gemeente op een aantal cruciale punten bij de zelfde standpunten waar horeca en RESP Showproductions zich niet in kunnen vinden.Er blijft dan ook niets over dan de vergunning aanvraag in te trekken en alles te annuleren Wij danken de DJ s, Artiesten en toeleveranciers voor hun geduld