| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Troubadour Gert Jan Piek

Sinds zijn vijftiende treedt Gertjan Piek op als soloartiest en in verschillende bands. Inmiddels ruim 19 jaar ervaring rijker heeft hij een breed repertoire opgebouwd en presenteert zich als professioneel entertainer.

Een optreden van Gertjan Piek solo is uiterst geschikt als sfeermaker bij grote evenementen of bedrijfsfeesten. Gertjan maakt ook graag een groot (dansbaar) feest van uw bruiloft, een verjaardagfeestje bij u thuis, of een andere speciale gelegenheid.  Zo kan elk feest waarbij een grote band wat minder geschikt is toch die feestelijke (live) muzikale omlijsting krijgen.

Het repertoire van Gertjan Piek solo bestaat uit veel bekende hits van de afgelopen 40 jaar, in stijlen variërend van Rock & Roll tot (neder)pop, van country tot ballads en de meest recente hits. Gertjan kan zich door het brede repertoire uitstekend afstemmen op uw muzikale wensen.