| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |

Festival set-up

Als het gaat om geluid voor een festival is maatwerk noodzakelijk.

Immers, wat er nodig is wordt bepaald door de grootte van het terrein en eventuele vergunningnormen op dB gebied. Maar ook de bands en hun riders, de ombouwtijd e.d.  hebben invloed op de aanpak en personele bezetting.

RESP Showproductions kiest er dan ook altijd voor om eerst een oriënterend gesprek te houden. Bij voorkeur op de festivallocatie. Hierna zoekt RESP een geschikte geluidsverhuurder en brengt in nauw overleg met dit bedrijf offerte uit.

Deze offerte kan desgewenst uitgebreid worden met faciliteiten die nodig zijn en/of een productiemanager die de gehele coördinatie van techniek, riders, artiestenopvang en stagemanagement op zich neemt.