| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |
- Tributebands -


Nu te boeken bij ons….Hangover Paradise

foto 1Hangover Paradise is een prog-rockband, geïnspireerd door de muziek van de grote bands zoals Genesis, Marillion, Rush en  Pink Floyd. De band bestaat uit zes ervaren en veelzijdige muzikanten.

Elk nummer is een klein muzikaal avontuur.
Dromerige intro’s, bombastisch, verrassende overgangen, gitaarwerk om van te smullen, solide, bezielende baspartijen, harmonisch knallende drums, gedreven vocalen gecombineerd met variërende toetsenpartijen van de twee keyboardspelers.

Alle songs zijn eigen composities met teksten van Peter Zwerus. Songteksten, waarin iedereen iets van zichzelf kan terugvinden, maar ook teksten, die ergens over gaan, van het leven als kindsoldaat tot hoe religie de  wereldproblemen nooit zal oplossen.

Hun Album “Out of Sight”  is op Spotify te vinden

Op You Tube staan diverse filmpjes

In 2019  is de band  klaar voor het  grotere werk  en zal, omdat te bereiken, een  aantal promotie optredens  geven op interessante festivals of evenementen

Heb je  nog  ruimte in je programmering  op z’n festival reageer dan snelLos Cascos

los Cascos 3Los Cascos is een Latin-Pop band opgericht door de uit Colombia afkomstige zanger-gitarist Oscar Molina. Hij ontmoete gitarist Bert “Foef” Meis en bassist Erik Drent via zijn vrouw

 Willemijn van Selling (zangeres) die samen met hun in coverband O.D.  speelt. Na enige tijd is de band uitgebreid met ten eerste toetsenwonder Dani Brands en later de eveneens uit Colombia afkomstige muzikale duizendpoot Juan Pablo Sanchez op drums.

Met deze zes mensen is de basis gelegd voor de Latin-Popband Los Cascos die een mix van covers en eigen nummers spelen en daarbij hun best doen om juist Salsa te mijden en het publiek kennis te laten maken met de rest van de ritmes die Latin uitmaken zoals Cumbia en de verschillende Rumba stijlen. 

Het belooft in elk geval een swingend feest te worden.

Op je barkruk blijven zitten is geen optie.NEIL YOUNG TRIBUTE BAND

NYT mert GijsbertDe spil in de Neil Young Tribute is muzikant Henri de Vries. Ruim 30 Jaar geleden draaide hij de platen
van Neil Young helemaal grijs:  Harvest, Tonight’s the Night, Zuma, American Stars and Bars, After the Goldrush…
Later ontstond bij De Vries de wens Young zijn muziek live uit te voeren en ging hij op zoek naar vrienden om het schier onuitputtelijke repertoire van Neil Young te vertolken.

In 2005 was de eerste aanzet: de muziek van Neil Young, de mooie rustige akoestische songs alsmede het gepassioneerde elektrische werk. Vele optredens volgden in allerlei bezettingen. De Vries is een muzikant met Drentse wortels en woont sinds geruime tijd op de zandgronden van Den Haag. Als gevolg hiervan heeft de Neil Young Tribute een Groninger en een Haagse bezetting. Samen Peter van Rees, natuurtalent op de gitaar, bassist Joppe van der Spoel, drummer Henk Huizing en zangeres Annelies de Bruin wordt in de Groninger bezetting met een vergelijkbare passie als Neil Young & The Crazy Horse gespeeld. Aangevuld met de Haagse lapsteel en viool bespeler Gijsbert Diteweg is de sound compleet.

Uit een eerder geschreven recensie over een optreden in Niehove:

Een avondje Neil Young Tribute kent veel vertier, vooral als je, zoals ik, overtuigd bent van Neil Youngs muzikale genialiteit. Wie zich waagt te verdiepen in Neils muziek heeft bij mij bij voorbaat reeds diverse streepjes voor, zodat een aantal uurtjes Neil Young Verering eigenlijk niet stuk kan. Bijzonder aardig aan de Neil Young Tribute is bovendien dat zanger Henri de Vries niet alleen op Neil Young lijkt, maar – sterker nog – ook als Neil Young klinkt. De stemgelijkenis is werkelijk verbluffend. Maar net doen alsof de echte Neil op het podium staat is eigenlijk niet mogelijk. De band laat het soleren namelijk over aan de kundige gitarist Peter van Rees, terwijl Neil dat dankbare werk in het echt zelf voor zijn rekening neemt.

Bezetting:

Henri de Vries – zang, piano, gitaar, mondharmonica

Annelies de Bruin – zang

Peter van Rees – gitaar

Gijsbert Diteweg – lapsteel, viool

Joppe van der Spoel – bas

Henk Huizing – drums

 Synchronicity

Synchronicity is opgericht uit een voorliefde voor muziek van The Police door zanger/bassist Bert Boven en zijn neef op drums. Al gauw werd gitarist Marnix Wellinghoff aangetrokken waarmee Synchronicity een feit was geworden. De naam van de band werd gevonden in de titel van de 5e en tevens laatste studio LP van The Police.

Lees verder…