| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |
- Acts -


Joy erothic dance and striptease

LIZ14Zij is blond, slank, lenig, energiek en is jaren actief geweest als Latindanseres in Nederland en Azië.

En nu…. Onthult zij op een delicieuze wijze een aantal van haar geheimen. In een stijlvolle striptease act zal zij uw hart sneller doen kloppen. Door haar Latindance-inslag, geeft zij een show die zowel sensueel als energiek is.

Een standaard show wordt uitgevoerd op hedendaagse popmuziek, duurt ca 4 minuten en is in bijna elke gelegenheid uitvoerbaar.  Langere of meerdere uitvoering etc zijn bespreekbaar.  De bekoorlijke Joy  is eveneens te boeken als erotische danseres voor discotheken en party’s.  Hierbij danst zij 3 x 15 minuten in een tijdsbestek van 2 uur.

Hierbij kan de kleding eventueel uitdagend zijn maar is er geen sprake van striptease

Tegen een meerprijs kan de laatste dans ook een striptease zijn  Een striptease is altijd tot aan de slip

 

 Familie Koldereski

Graag stel ik u de familie Koldereski voor.

Deze Russische circusfamilie probeert sinds geruime tijd hun brood op de vrije westerse markt te verdienen. Ooit waren zij een onderdeel van een groot Russische circus, maar vader Koldereski zag het faillissement van Rusland aankomen en koos voor de vrije markt.

Via de Balkan, Italië en de Alpen kwamen zij uiteindelijk in het tolerante Nederland terecht. Hier proberen zij met optredens op straat en tijdens feesten aan de kost te komen. Hun voorstelling is een aaneenschakeling van een aantal spectaculaire circusacts terwijl een gezonde dosis humor niet wordt vergeten.

Het is alleen jammer dat sommige familieperikelen niet echt binnenskamers blijven. De, o zo belangrijke, professionele uitstraling ontbreekt soms. Dit tot grote ergernis van de oude vader.

De avond kan er als volgt uitzien (als het goed is). Lees verder…Grimaldi The One Man Company

Achter deze naam gaat één van de meest creatieve acteurs van Groningen schuil.

Al jaren was GRIMALDI een succesvol kindertheater. Sinds een paar jaar levert GRIMALDI THE ONE MAN COMPANY een groot scala aan animatie typetjes. De ceremoniemeester, de toiletjuffrouw, de gravin van…, zwerver, etc., etc., etc.. Voor elke rol en elke situatie is er wel een typetje. Lees verder…Robert Blake

Robert Blake (28 september 1964) kreeg op zijn achtste verjaardag een goocheldoos cadeau. Een geschenk dat zijn leven voorgoed deed veranderen. Eenmaal volledig in de ban van het goochelen wilde hij meer. Als twaalfjarige verdiende hij zijn eerste gage, waarvoor hij, hoe kan het ook anders, nieuwe goochelspullen kocht.

Lees verder…