| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |
- Alround/easy -


Have a Break

Wij zijn trio “Have a break” en bestaan uit zangeres Cherryl Tuasuun, zanger/gitarist Koen Jongsma en percussionist Han Latupeirissa en maken semi-akoestische popmuziek en zouden heel graag bij jullie een keer willen optreden. We spelen voornamelijk in de 3 noordelijke provincies, maar ook buiten deze provincies krijgen we steeds meer optredens.

We spelen nummers van o.m. Anouk, Stevie Wonder, India Arie, Gavin Degraw, Bonnie Raitt, John Mayer, Adèle, Maroon 5, Michael Jackson en Amy Winehouse. Door het semi-akoestische karakter is de muziek niet hard, waardoor het trio erg geschikt is als achtergrondmuziek. Naast rustige achtergrondmuziek speelt Have a break ook veel swingende nummers, waar uitstekend op gedanst kan worden. De combi van achtergrondmuziek en dansbare muziek maakt het trio erg geschikt voor gelegenheden als borrels, etentjes en recepties waar behoefte is om rustig met elkaar te praten onder het genot van livemuziek en waar na verloop van tijd de behoefte ontstaat om te dansen. Het trio wordt dan ook veel gevraagd voor dit soort gelegenheden. We treden regelmatig op in cafés, op bedrijfsfeestjes en festivals maar ook in Theater De Nieuwe Kolk te Assen in de pauzes van theatervoorstellingen.

 De Akoestini’s

De Akoestini’s zijn twee ervaren multi-instrumentalisten die met de nodige humor en veel gevoel voor show een zeer breed repertoire brengen: Nederlandstalig, Rock’n’Roll, Skiffle, Chansons, Country, Folk, Johnny Jordaan, Ja Zuster Nee Zuster, Zeemansliederen, Musette, Klezmer, Cajun, Tex-mex en nog veel meer moois.

Lees verder…Three Of A Kind

Three of a Kind verzorgt een veelzijdig muzikaal programma met hoogtepunten uit de muziek-historie. Stijlen als pop, country, rock ‘n roll, latin, reggae en soul passeren de revue. Fijnzinnige luistermuziek wordt afgewisseld met een dansbaar, swingend repetoire. Het geluid van Three of a Kind wordt vooral bepaald door zangeres Annet de Vries die met haar zuivere, heldere stemgeluid elk nummer welluidend en professioneel neerzet.

Lees verder…The Full Minties

Eén akoestische gitaar, één piano, driestemmige zang, een vrolijk en authentiek geluid, een uitbundige show, een bovenmatige passie voor “The Great King of Rock and Roll” Mr. Elvis Aaron Presley en bovenal bijzondere kleding in de huiskleur mintgroen; dat is: “The Full Minties”.

Lees verder…