| Home | Nieuws | Agenda | Over RESP Showproductions | Disclaimer |
- Bands -


Nu te boeken bij ons….Hangover Paradise

foto 1Hangover Paradise is een prog-rockband, geïnspireerd door de muziek van de grote bands zoals Genesis, Marillion, Rush en  Pink Floyd. De band bestaat uit zes ervaren en veelzijdige muzikanten.

Elk nummer is een klein muzikaal avontuur.
Dromerige intro’s, bombastisch, verrassende overgangen, gitaarwerk om van te smullen, solide, bezielende baspartijen, harmonisch knallende drums, gedreven vocalen gecombineerd met variërende toetsenpartijen van de twee keyboardspelers.

Alle songs zijn eigen composities met teksten van Peter Zwerus. Songteksten, waarin iedereen iets van zichzelf kan terugvinden, maar ook teksten, die ergens over gaan, van het leven als kindsoldaat tot hoe religie de  wereldproblemen nooit zal oplossen.

Hun Album “Out of Sight”  is op Spotify te vinden

Op You Tube staan diverse filmpjes

In 2019  is de band  klaar voor het  grotere werk  en zal, omdat te bereiken, een  aantal promotie optredens  geven op interessante festivals of evenementen

Heb je  nog  ruimte in je programmering  op z’n festival reageer dan snelUnXpctd

UnXpctd_KatwijkUnXpctd is een topband uit de regio Utrecht die uw bedrijfsfeest, bruiloft, festival of ander evenement tot een groot succes maakt. Dance medleys, R&B, Soul, Funk en Acid Jazz covers worden in een vlot tempo afgewisseld waardoor de dansvloer altijd vol is.

UnXpctd bestaat uit een enthousiaste groep van ervaren muzikanten die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben in de Nederlandse muziek scene.  Strakke beats, loepzuivere driestemmige zang en een blazerssectie zorgen voor de perfecte sound op elke locatie.

zoekt u iets anders maar toch herkenbaar  Dan zoekt u UnXpctdLos Cascos

los Cascos 3Los Cascos is een Latin-Pop band opgericht door de uit Colombia afkomstige zanger-gitarist Oscar Molina. Hij ontmoete gitarist Bert “Foef” Meis en bassist Erik Drent via zijn vrouw

 Willemijn van Selling (zangeres) die samen met hun in coverband O.D.  speelt. Na enige tijd is de band uitgebreid met ten eerste toetsenwonder Dani Brands en later de eveneens uit Colombia afkomstige muzikale duizendpoot Juan Pablo Sanchez op drums.

Met deze zes mensen is de basis gelegd voor de Latin-Popband Los Cascos die een mix van covers en eigen nummers spelen en daarbij hun best doen om juist Salsa te mijden en het publiek kennis te laten maken met de rest van de ritmes die Latin uitmaken zoals Cumbia en de verschillende Rumba stijlen. 

Het belooft in elk geval een swingend feest te worden.

Op je barkruk blijven zitten is geen optie.NEIL YOUNG TRIBUTE BAND

NYT mert GijsbertDe spil in de Neil Young Tribute is muzikant Henri de Vries. Ruim 30 Jaar geleden draaide hij de platen
van Neil Young helemaal grijs:  Harvest, Tonight’s the Night, Zuma, American Stars and Bars, After the Goldrush…
Later ontstond bij De Vries de wens Young zijn muziek live uit te voeren en ging hij op zoek naar vrienden om het schier onuitputtelijke repertoire van Neil Young te vertolken.

In 2005 was de eerste aanzet: de muziek van Neil Young, de mooie rustige akoestische songs alsmede het gepassioneerde elektrische werk. Vele optredens volgden in allerlei bezettingen. De Vries is een muzikant met Drentse wortels en woont sinds geruime tijd op de zandgronden van Den Haag. Als gevolg hiervan heeft de Neil Young Tribute een Groninger en een Haagse bezetting. Samen Peter van Rees, natuurtalent op de gitaar, bassist Joppe van der Spoel, drummer Henk Huizing en zangeres Annelies de Bruin wordt in de Groninger bezetting met een vergelijkbare passie als Neil Young & The Crazy Horse gespeeld. Aangevuld met de Haagse lapsteel en viool bespeler Gijsbert Diteweg is de sound compleet.

Uit een eerder geschreven recensie over een optreden in Niehove:

Een avondje Neil Young Tribute kent veel vertier, vooral als je, zoals ik, overtuigd bent van Neil Youngs muzikale genialiteit. Wie zich waagt te verdiepen in Neils muziek heeft bij mij bij voorbaat reeds diverse streepjes voor, zodat een aantal uurtjes Neil Young Verering eigenlijk niet stuk kan. Bijzonder aardig aan de Neil Young Tribute is bovendien dat zanger Henri de Vries niet alleen op Neil Young lijkt, maar – sterker nog – ook als Neil Young klinkt. De stemgelijkenis is werkelijk verbluffend. Maar net doen alsof de echte Neil op het podium staat is eigenlijk niet mogelijk. De band laat het soleren namelijk over aan de kundige gitarist Peter van Rees, terwijl Neil dat dankbare werk in het echt zelf voor zijn rekening neemt.

Bezetting:

Henri de Vries – zang, piano, gitaar, mondharmonica

Annelies de Bruin – zang

Peter van Rees – gitaar

Gijsbert Diteweg – lapsteel, viool

Joppe van der Spoel – bas

Henk Huizing – drums

 Have a Break

Wij zijn trio “Have a break” en bestaan uit zangeres Cherryl Tuasuun, zanger/gitarist Koen Jongsma en percussionist Han Latupeirissa en maken semi-akoestische popmuziek en zouden heel graag bij jullie een keer willen optreden. We spelen voornamelijk in de 3 noordelijke provincies, maar ook buiten deze provincies krijgen we steeds meer optredens.

We spelen nummers van o.m. Anouk, Stevie Wonder, India Arie, Gavin Degraw, Bonnie Raitt, John Mayer, Adèle, Maroon 5, Michael Jackson en Amy Winehouse. Door het semi-akoestische karakter is de muziek niet hard, waardoor het trio erg geschikt is als achtergrondmuziek. Naast rustige achtergrondmuziek speelt Have a break ook veel swingende nummers, waar uitstekend op gedanst kan worden. De combi van achtergrondmuziek en dansbare muziek maakt het trio erg geschikt voor gelegenheden als borrels, etentjes en recepties waar behoefte is om rustig met elkaar te praten onder het genot van livemuziek en waar na verloop van tijd de behoefte ontstaat om te dansen. Het trio wordt dan ook veel gevraagd voor dit soort gelegenheden. We treden regelmatig op in cafés, op bedrijfsfeestjes en festivals maar ook in Theater De Nieuwe Kolk te Assen in de pauzes van theatervoorstellingen.

 Longstreet

Longstreet is een nieuwe stijlvolle coverband bestaande uit zeer ervaren muzikanten die al sinds jaren hun sporen hebben verdiend in het Groningse covercircuit. Bands als Fiasco, Zonder Henk en Karakter komen voor in het muzikale verleden van de muzikanten. Lees verder…Sister Feelgood met band

sister feelgood 2Sister Feelgood bestaat uit drie enthousiaste zangeressen en vier zeer ervaren muzikanten. Na jaren in allerlei regionale en nationale bandjes te hebben gespeeld, hebben de leden onlangs hun ervaring en energie in dit project gestoken. Alle leden hebben een sterke voorliefde voor de muziek uit de jaren ’70 en ’80.  Het is dan ook geen wonder dat hun repertoire voornamelijk bestaat uit Dance Classics, Seventies & Eighties. Maar ook hedendaagse Soul en Disco nummers worden niet geschuwd.

Lees verder…PuurNL

De nederpopcoverband van Noord-Nederland.

Zin in een avondje onvervalste nederpophits van toen en nu?  PuurNL biedt een avond muzikaal genot met nummers die iedereen kan meezingen.  Muziek van de beste nederpop bands van ons land, zoals De Dijk, Bløf, Het Goede Doel, The Scene en vele anderen.

PuurNL bestaat uit 5 ervaren muzikanten die na in diverse (cover)bands gespeeld te hebben, besloten hebben om het eens anders te doen dan alle andere bands. Lees verder…Safari Joe

Deze door de wol geverfde feestband verzorgt al 20 jaar de muziek op zeer uiteenlopende lokaties. Naast muziek brengt deze feestband ook sfeer op al uw feesten, braderieën, bruiloften, verjaardagen, zorgcentra, openingen, recepties, etc. Zowel akoestisch als elektrisch de vrolijke noot op uw feest!

Lees verder…Synchronicity

Synchronicity is opgericht uit een voorliefde voor muziek van The Police door zanger/bassist Bert Boven en zijn neef op drums. Al gauw werd gitarist Marnix Wellinghoff aangetrokken waarmee Synchronicity een feit was geworden. De naam van de band werd gevonden in de titel van de 5e en tevens laatste studio LP van The Police.

Lees verder…